Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Dette var en bok jeg koste meg med - tok litt tid å komme inn i historien - men jeg ble mer og mer dratt inn i handlingen og ble glad i personene. Jeg har ikke lest "Stolthet og fordom" men det gjorde ingenting - historien fungerte helt på egenhånd. En god leseopplevelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Romanen følger handlinga i Stolthet og fordom, men fra tjenestefolkets synsvinkel. Syns det fungerer fint, og gir et innblikk i en annen del av historia. Man kjenner igjen de kjente figurene fra originalen, samtidig som man får lyst å høre mer om denne bokas hovedpersoner. Var skeptisk først, har ikke lest en annen spin-off - Døden på Pemberly - men denne fungerer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne Jensen