Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Boka handler om hvordan det er å gå fra junior til toppfotball. Spesifikt går den inn på hvordan du kan komme inn på NTG og skillet mellom junior til Senior. Det som trengs for å ta det store steget inn på senior handler om dueller og å utnytte kroppsbygning til det ultimate. I denne boka får du innblikk i hvordan de som skal bli best trener. Du kan også finne ut av tester og prøver du kan ta på deg selv.
Jeg likte denne boka fordi den kan jeg få mye ut av. Jeg vill anbefale denne boken til Junior spillere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fotballguiden er en bok for alle som liker sport, spesielt de som liker fotball. Boken er skrevet av Viggo Strømme m.fl. Noe jeg synes er det viktigste boken skriver om er hva som skal til på veien til å bli fotballproff. Hvis du skal bli fotballproff må du trene mye,spise mye og riktig, og være mentalt riktig i hodet og ha en vinnervilje. Boken mener at alt som jeg skrev der er de viktigste tingene som skal til, men atndet finnes fler viktige ting også. Boken passer fra 12-15 år, og får trenere som vil ha spillere som skal bli proffe eller veldig gode.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne er såpass avansert at den vil nok nå en ganske smal gruppe, nemlig de få som er 200% dedikerte til fotballen og som vil satse proft. Når det er sagt så er den nok et godt verktøy for denne gruppa, spesielt hvis den brukes med trener. Ville nok ikke anbefalt denne til den gryende fotballspiller eller Messi-groupien på 10 år.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergDemeterBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin EftevandKjell PAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard Holvik