Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Hvis ikke dette er årets sommerferie-bok, så vet ikke jeg! Romanen er lettlest, er underholdende og har “alt”.

Vi skal til Irland, til august 1983. Maggie, Dee, Charlie og Daniel er bestevenner. Det som bringer dem sammen er at de alle er tilhengere av ABBA. De blir bestevenner, de forelsker seg og stort sett prøver de alt det som tenåringer skal prøve nettopp når de er tenåringer. Abba blir oppløst og vårt firkløver lover hverandre dyrt og hellig at de skal gå på en eventuell gjenforeningskonsert sammen.

Så skjer det som pleier å skje med mange vennskap. Livet bringer de fire fra hverandre og 30 år seinere har de ingen kontakt lengre. Samme dag som Maggie får beskjed om at hun har kreft, finner hun ut at ABBA skal ha gjenforeningskonsert i Stockholm. Dermed har hun fått to mål i livet; hun skal bli kreftfri og vennegjengen fra ungdomstidens Irland, skal også gjenforenes.

Som sagt har boken “alt”. Den har dramatikk, sjarm og humor samt et troverdig persongalleri. Den handler om vennskap og kjærlighet, men tar også opp temaer som vold i ekteskapet, homofili og transseksualitet – blant mye annet. Romanen er velskrevet med den artige vrien at hvert kapittel har fått navn fra en av Abbas sanger eller album.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  Skage