Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Mens bok én var actionfylt med et raskt hendelsesforløp, er bok to adskillig mer bedagelig. Oppgaven til bok to er å forklare hva som skjer og sette scenen for finalen. Som i forrige bok hopper vi litt mellom fortellerstemmer, men i motsetning til første bok befinner vi oss hovedsakelig hos Ringer. Ringer er mer alvorlig, direkte og fåmælt. Dette skiftet i personligheten til fortellerstemmen, bringer også med seg en endring i stemningen i boken. For full anmeldelse, se edgeofaword: The Infinite Sea.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

tja litt rotete? Den fenget ikke meg, men så er jeg jo ikke i målgruppen heller, men---- jeg synes den femte bølgen var adskillig bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein