Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Til tider ganske morsom bok om Nick, tidenes laveste fyr. Han passer ikke inn i noen av gjengene på skolen, og snart tvinger skolerådgiveren han til å bli med i den teiteste klubben av alle: Skolepatruljen. De andre medlemmene i gruppa er sykt høye Molly og håpløse, feite Karl. Sammen må de hamle opp mot bøllene på skolen, spesielt den verste av de alle, Roy.

Boka er relativt lettlest, ca 50/50 tegneserie og tekst. Den er veldig amerikansk, noe som gjør at det kan være vanskelig å relatere seg til den, men jeg tror dagens ungdom er vant til dette og kjenner til forskjellene mellom den amerikanske og norske skolehverdagen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

synes den er kjempe bra! og forteller hva man skal gjøre hvis mann blir mobba så det er en bra bok og lese!! annbefaler denne

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Riktig morsomt om å være en av særingene på skolen. Og hvem er ikke det...? Her får både nerder, åmaigådd'ere, bøller og rådgivere gjennomgå. Er en moral her, men mest humor, særlig på grunn av illustrasjonene. Delvis lettlest bok, delvis tegneserie. Fine greier. Og smart nok til å kunne fungere både på mellom- og ungdomstrinn, tror jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB