Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Lyst å lese …
En til tider trist bok?
Om studentlivet?
En roman?
Hjerneteppe av Tor Martin Leines Nordaas er ei bok som handler om Konrad, en 22-åring som kaster bort livet sitt som student i Bergen. Boka er virkelig ei god bok syns jeg. Morsom til tider, trist til tider. Det skjer ikke det helt store i boka, men det er vel akkurat det som gjør at jeg liker den så godt. Selv om boka er på over 200 sider og det mye mer enn det jeg pleier å lese, så var det virkelig ikke bortkasta tid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boken fortjener oppmerksomhet. Det er en skikkelig pærle, og for meg, en fantastisk leseropplevelse.
Det skal sies, de første 5 sidene slet jeg med litt pussige setninger og ordspill, men så løsnet det fra den ene siden til den andre.
Boken fremkaller flere følelser. Både latter, tristhet, nysgjerrighet osv. Forfatteren beskriver ting på en utrolig flott måte, les og se selv! Syns det var synd at boka var så kort, bare 234 sider. Jeg ønsket at den var minst dobbelt så tjukk!
Det handler om Konrad 22 år. Han mistet moren sin like før konfirmasjonen. Det handler om sorg og savnet etter henne, som, møtet med voksenlivet i form av studier som soves bort, linie akevitt og en 10 år eldre kvinne... Og ikke minst kompisen som runker i ett kjør. Det handler om farmora på loftet, og pappa som klarer å holde familien sammen selv om de opplevde en tragedie...
Denne boken er utgitt på et relativt nytt forlag, Fair Forlag i Oslo. Den ble for kort tid siden tatt inn under innkjøpsordningen.
Som sagt, denne boka fortjener publikum og oppmerksomhet. Den bør leses. Forfatteren ga i 2009 ut en novellesamling som heter Opp med fuglene, den kan også anbefales.
Jeg vet at forfatteren nå sitter hjemme i Mosjøen og skriver på sin neste bok. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcHarald KTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlaging