Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Rosemalt, tittelen lover meg en reise i rosemalingens tid, og jeg er spent på hva den bringer.

Det er noe skjørt og vakkert over historien om Rebekka Lie. Anikki Øvergård er debutant og er et ektepar som skriver sammen. De har en god fortellerstemme som gir meg et miljø av kunst og bondegård. De har fanget opp de utsøkte detaljene i rosemalingen og omsatt det til ord.

Kjenner jeg blir fort dratt inn i handlingen, og blir godt kjent med karakterer og miljø. Rollene er fordelt godt og gjennomtenkt. Rebekka, vår heltinne, mot de som utpeker seg som onde. Rollene viser stor progresjon i bok 1, her vil det nok komme større kontraster, og karakterene vil utvikle seg i takt med handlingen. Jeg får også en god anelse på at mye skjuler seg i skyggene, karakterer med dype hemmeligheter og spennende utfall når disse blir avslørt.

Rosemalt er et forholdsvis nytt bekjentskap for meg. Leste de 2 første da den kom, også tok jeg et opphold fordi jeg ville samle opp litt. Nå gleder jeg meg på å lese så langt den har kommet hittil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundRuneAvaHilde H HelsethHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H HoelMarianne Augusta