Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Jeg har nå fullført min andre bok (denne) av JB Mjønes. Liker de veldig godt!! Han er god på spenning :) Jeg kommer nok til å lese de andre bøkene hans ganske raskt også. Anbefales for 13-14 åringer og oppover.
Dette er korte og spennende bøker, så tror de vil slå til hos de som ikke liker å lese også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skikkelig spennende bok om to fettere som tilbringer sommerferien på Helgelandskysten. De følger ikke onkelens anvisninger om hvor det er lov å dykke, og under et dykk finner de et vrak som de tror må være et krigsskip fra andre verdenskrig.
Forfatteren har skrevet skikkelig klaustrofobiske skildringer om oppholdene under vann, og tåke, storm og fraflyttede bygder bygger opp til en skummel finale.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim