Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Det nærmer seg påske i Bishop's-Lacey, og for å markere 500 års dagen for landsbyens egen helgen, St. Tancreds død, har man bestemt seg for - og fått tillatelse til å åpne graven hans. Men da steinen som dekker sakrofagen heves, finner man et lik av langt nyere dato og med ansiktet dekket av en gassmaske.

Flavia de Luce, snart 12, kjemiekspert og selvutnevnt mesterdetektiv er selvsagt på plass der tingene skjer, så også denne gangen. Hun får streng beskjed om å holde seg unna av politiet, men jeg røper vel ikke for mye når jeg sier at det skal mer til for å stoppe henne.

Speaking from among the bones, er bok 5 i serien om Flavia de Luce, og denne boka er etter min mening like strålende som de foregående. Jeg får av en eller annen grunn julestemning av å lese disse bøkene, kanskje det er det store falleferdige herregårdshuset Flavia bor i og den tilsynelatende koselige engelske landsbygda som er beskrevet som gjør det. Eller kanskje det bare er at jeg har hatt for vane å lese en av disse bøkene i jula de siste årene. Det er i alle fall gøy å se at en serie som har vart over 5 bøker fortsatt holder høy kvalitet og lesverdighet. Jeg gleder meg allerede til neste bok. Det spørs om jeg klarer å vente helt til neste jul før jeg skaffer meg den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn ChristinSynnøve H HoelIngvild SStine AskeKirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenTine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica Carlsen