Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Boken gir et innblikk bak sceneteppet i Bjørn Kjos' oppvekst og bakgrunn og Norwegians oppstart og etablering som et globalt lavprisselskap. Innholdet er bygget opp på en slik måte at du kan ser for deg Kjos fortelle dette til deg, og man lar seg sympatisere i hans motbakker og begeistre i hans seiere. Som leser trekker man på smilebåndet av oppveksten hans, lar seg fascinere av hans tankegang og vilje og lar seg forbanne av de urimeligheter han og Norwegian har møtt.

For den alminnelige leser som leser mest skjønnlitteratur, kan denne boken - mot slutten - bli litt for teknisk/kunnskapsbasert til å opprettholde interessen. Men for meg som leste denne av nysgjerrighet og med mål om å la meg lære og inspirere; har dette blitt en bok jeg er glad for å ha!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreHarald KTrude JensenKirsten LundReadninggirl30Lars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn Sturød