Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Hver en lille bit i denne serien fenger meg! Ylva er så forfriskende fri, og en ikke-typisk heltinne. Jeg digger hvordan historien er bygd opp rundt Ylva og Aksel, og hvor man også får en bit av de andre karakterene i deres liv. Følelser og hvordan man kan følge hjertet sitt er så vakkert skildret. Det er noe ekte, fritt og veldig ærlig over denne serien. Elementene av mystikk og det overnaturlige er så fint flettet inn i historien, og viser at Ida har en forståelse for dette. Tråder legges ut, og noen nøstes sammen, mens andre er fortsatt ubesvart. Det driver handlingen fremover og gjør meg svært nysgjerrig på hva som skjer videre.

Jeg må trekke frem at handlingen flytter på seg, noe som jeg liker svært godt! Som nyinnflyttet til Telemark liker jeg godt at det er handling herfra, og at man får handling fra andre steder i Norge. Liker svært godt at man får innblikk i både det samiske miljøet og miljøet hos taterne.

Jeg lar meg stadig fascinere over de vakre illustrasjonene på omslagene. Det er noe vilt og vakkert som strømmer i mot meg av å se på de. Lyssettingen er helt magisk, og historien i boka kommer til uttrykk. Og det er imponerende at Ida ikke bare er en god forfatter, men også en meget god illustratør.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne M