Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Alex Ferguson er en selvbiografi av Alex Ferguson.
Alex Ferguson er en av tidenes beste managere, mange mener nok at han er den beste manageren gjennom tidene.
I boken for man et gått innblikk i overganger, rivalerier og spilere. Man får også vite hva Alex Ferguson hadde av interesser opp gjennom årene.
Boken passer for alders gruppen 13 år og oppover. Det som får meg til og si det er at boken kan bli litt kjedelig fra gang til gang.
Men alt i alt en veldig interessant bok for folk som liker fotball.

                                                                                             -Magnus Elias Guesvik Skotland
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Boken er en selvbiografi av den kjente fotballmanageren Alex Ferguson fra Skottland. Alex Ferguson er kanskje den beste manageren gjennom tidene i fotballhistorien. Denne boken/ selvbiografien passer for alle aldre med fotballinteresse. Boken var innholdsrik der hvor han beskrev andre spillere og trenere. Han mente konkurrentene hans var genier og spillere fantastiske. Han snakker om overganger, flere viktige kamper og mange gode legender. Boken er bra fordi jeg får bedre innblikk i hvordan sporten min er. Hvordan det er å være idrettsutøver og hvordan miljøet er. Det jeg syns er dårlig med boken er at han noen ganger har litt kjedelig språk og noen ganger er det litt kjedelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes denne boka er meget velskrevet, enkel å lese men samtidig holder den et høyt nivå. Den slipper noen bomber når det kommer til hva vi som publikum har trodd har forkommet i kulissene og i garderoben til United. Ting som hva som skjedde ved det infamøse fotballsko-sparket i garderoben mot Beckham, Hva skjedde rundt Roy Keane og Van Nistelrooy og hvorfor måtte Jaap Stam forlate klubben? Hva tenkte Sir Alex rundt overtagelsen av amerikanerne av klubben?

Alt dette blir besvart, og tro meg, dette er knallgod lesing!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente Nogva