Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Dette universet er både komplekst og enkelt, det er bosatt av interessante og ulike karakterer. De ulike landene har sin egen mytologi og historie og kriger, som er uvurderlig i denne sammenhengen, er basert på gamle og nye hendelser. Jeg ga denne boken terningkast seks og la den til blant mine favoritter. Den er det beste jeg har lest av norsk fantasy og noe av det beste jeg har lest av fantasy totalt. Den er en nydelig historie også for den som ikke er så glad i fantasy og den passer for dem som liker norrøn mytologi og sagn.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte Songen om Eirabu ganske godt. Helt klart verdt å lese.
Godt skrevet. Liker hvordan forfatteren klarer å skrive så omfattende og godt.
Den er på nynorsk, men det merket jeg ikke lenger etter å ha lest de ti første sidene.
Jeg synes ikke historien er langstrekkelig, men interessant og rik.
Noe av det beste av norsk fantasy?
Det er mye jeg liker ved de to bøkene, men en ting jeg absolutt ikke likte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk til forfatter for en flott leseopplevelse! Utrolig fint at noen kombinerer vakker nynorsk, fantasy, mytologi og spennende personer i ei bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å ja! Har grugledet meg til denne, for tenk om den ble en nedtur etter bok en?? Men neida. Har ikke hatt lyst til annet enn å sitte med boka mi. Samtidig som historien er så sterk at jeg innimellom skulle ønske jeg var ferdig... Umulig å forholde seg likegyldig til en så godt skrevet bok!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn Christin