Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Boken handler om Sam som ønsket å ta vare på sønnen sin selv om han bare er tenåring og kommer til å være alenepappa. Dette innebærer mange problemer, Sam sliter med å komme tidsnok på skolen og han er helt avhengig av pappaen sine penger. Sam har veldig lite tid til å være med gamle venner og sliter med å føle at han strekker til og er en god pappa til Max.
Sam føler på alt det han gjør som aldri strekker til eller er godt nok i andres syn, selv om det kanskje ikke alltid er sånn. Når Max skader seg må Sam tenke igjennom veldig mye og kanskje ta et veldig vanskelig valg.

Boken er ganske liten og det er ikke akkurat så mye som skjer, ikke det at det er så mye som kan skje heller tror jeg. Jeg syns boken er ganske interessant og helt grei, men slutten kunne vært så mye bedre. For å være helt ærlig så forstod jeg ikke mye av det siste kapittelet så det virket for min del unødvendig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol