Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Ikke hans beste, men hallo!, det er Hiaasen. Klart det er moro! Liker spesielt delene fra Bahamas. Måtte lese dialogen høyt for meg selv før jeg taket på dialekten, men det er bare kult.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er første boken av Carl Hiaasen jeg har lest, men er ganske sikker på at det ikke blir den siste. Boken handler om tidligere politietterforsker Andrew Yancy som nylig er blitt "degradert" til inspektør for mattilsynet. Han er ikke spesielt fornøyd med det, mest fordi han har en avkappet arm i frysen sin som det hadde vært enklere å finne eieren til om han ikke hadde mistet jobben. I tillegg er han misfornøyd med byggeprosjektet til naboen. Noe positivt er likevel å finne i hverdagen - den vakre patologen har fått et godt øye til ham. Hiaasen skriver veldig bra, og jeg er overrasket over hvor mye fremdrift det er rundt denne ellers meget late hovedpersonen. Hans jakt på armens eier tar oss også med på tur til Bahamas hvor vi møter et batteri av sære karakterer, samt en spesielt slem apekatt... Det er ganske spennende helt til slutt. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker Hiaasen.
Ikke alle bøker er like bra, det ville da være særdeles underlig, men jeg liker hans stil og hans humor. Jeg så på "60 minuts" at alle de underlige påfunn han presenterer i bøkene sine er entet fra virkelighet. Han viste en svææææær bok med ymse avisklipp. Bare dette gjør bøkene litt mer interessant.

"Bad Monkey" handler om dumme turister, griske dumminger og andre tanketomme tullinger.
Det er alltid artig å se hvor glad Hiaasen er i Florida. Denne gangen foregår det meste på Bahamas, men det økologiske motiv han er så glad i er på plass som alltid.

Les den før du hopper på neste Norwegian til Fort Lauderdale.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob Sæthre