Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Kanskje den svakeste boke i serien så langt? Nå er ikke dette den mest realistiske typen krim, men nå ble det litt i overkant for meg. Men jeg liker miljøet så godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Armand Gamache blir nok en gang kalt ut til landsbyen Three Pines for å etterforske et drap. En mann blir funnet død i den lokale bistroen og ingen ser ut til å vite hvem han var eller hvor han kom fra.

Jeg syns denne serien blir bare bedre og bedre. Dette er kanskje ikke bøkene for de som liker bloddryppende mord og heseblesende action. Heller går vel dette inn under begrepet "kosekrim".

Det går ikke så fort framover med handlingen, men miljø- og personskildringene er så gode at det bryr jeg meg egentlig ikke om. Det er nesten så man skulle ønske man var der og satt rundt bordet med romanfigurene og smakte på den herlige maten de trykker i seg hele tiden. Jeg blir skikkelig sulten av å lese disse bøkene.

Vel så mye som en krimgåte er boka en studie i menneskelige svakheter som grådighet og løgnaktighet. I tillegg blir vi kjent med deler av Canadisk historie og kulturhistorie som i hvert fall har fått meg til å Google for å lære mer. Jeg kan ikke si mer om hva dette gjelder for da røper jeg for mye av handlingen.

Jeg har blitt helt hekta på denne serien og gleder meg allerede til å lese neste bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

RufsetufsasvarteperPerSpelemannEli HagelundBjørg  FrøysaaRandiCathrine PedersenLibraritas vAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLindaBTonesen81Berit RAlice NordliLeseberta_23Hilde Merete GjessingBertygretemorHeidi Nicoline ErtnæsLisbeth Kingsrud KvistenDagfinn JakobsenIvar SandTove Obrestad WøienJane Foss HaugenMartaifartaAnne Lise JohannessenKarin BergLaila StenbrendenEmil ChristiansensiljehusmorBjørn BakkenIdaIngunn SIngunn ØvrebøIna Elisabeth Bøgh VigreTine SundalHarald KVioleta JakobsenNeraTorill Elisabeth RevheimJenny Dahl Bakken