Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Denne boka var jeg skeptisk til i starten, men den er grundig, spennende og virker seriøs. Jeg synes forfatteren åpner opp et litt ukjent land og kontinent for meg, og han belyser både negative og positive hendelser og konsekvenser av Chavez’ styre. Jeg sitter igjen med følelsen av at jeg lærte noe nytt, og dette er etter min mening en av de sterkere titlene på fagbokkartet i høst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En politisk thriller, mer spennende enn det meste fra fiksjonslitteraturen. Den er vanskelig å legge fra seg, og du kommer garantert fra den med noen færre myter i bagasjen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald KRuneFride Lindseth