Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Maradonas Magi
Eirik Elvestad
Kort sammendrag
Boken Maradonas magi er skrevet av forfatteren Arild Stavbum. Mikke, Hansa og Shearer er de tre hovedpersonene. De liker å spille fotball. De bor i Nordmøre og Romsdal og spiller fotball på Clausengjengen. De har et fiendelag og det er Nordlandet. Der spiller Sondre Goma og han er på vei med å bli kjæresten med jenta Mikke liker.

Min mening om boken
Jeg syntes boka var bra fordi den handlet om fotball og det er noe jeg liker og det fikk meg ekstra engasjert til å lese boka. Boken var litt rar innimellom og noen ganger var den ganske kjedelig fordi det var mye som ikke ga like mye mening i boka, men jeg likte den også fordi det var spennende når han fant Maradonas kapteinsbind og det fikk meg til å lese boka. Jeg syntes den var ganske kort og ganske stor skrift.

Anbefaling
Jeg anbefaler den til folk mellom 9-14 år som liker fotball

Terningkast
Jeg gir den terningkast 4

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Topp underholdning for fotballinteresserte i målgruppa, og ekstra moro for oss fra Kristiansund som kjenner igjen stedene og ordspillene på mange navn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil Stangeland