Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne tok det meg uendelig lang tid å komme igjennom, faktisk nesten 3 mndr.. Leste halve, og tok en pause med 8-9 andre bøker, før jeg endelig leste den ut i går. Jodi Picoult skriver bra, men handlingen var, etter min mening langtekkelig og på grensen til kjedelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var "som forventet" fra Picoult. Hun har et gjenkjennelig rammeverk, men det blir allikevel ikke forutsigbart eller kjedelig. Snarere er det engasjerende, tankevekkende og rørende. Hun maler fine skikkelser, språket er lett og lesbart, uten å bli for klisjepreget, og det går greit å følge handlingen selv når man "spretter" mellom ulike personer for hvert kapittel. Jeg lærte en god del nytt, og spennende, om ulv. Og hun tar opp moralske og etiske dilemmaer på en lettfattelig og inkluderende måte. Og, på toppen av det hele så er det underholdende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken