Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Aamodt & Kjus

Boken handler om tidenes mestvinnende alpinister, Kjetil André Aamodt og Lasse Kjus. Hvordan vokste de opp og ble verdens beste? Hvordan var det å være romkamerater, og samtidig hverandres største konkurrenter? I boken følger vi Kjetil og Lasse fra de sto på ski ned trappa for å trene på fart og yoga i hagen, til de ble verdensmestere. Samtidig får vi vite hvordan de som yngre ikke hele tiden var avhengige av organisert trening og det nyeste mest moderne utstyret, men likevel trente iherdig og brukte nærmiljøet istedenfor å dra jorda rundt. Kjetil og Lasse har en enorm treninglyst de fleste må lete lenge etter.

Jeg synes boken var veldig spennende fordi den handlet om noe jeg er interessert i. Jeg lærte mye av den, for eksempel at det er vanskelig å nå toppen.

Boken passer for alle som liker å stå på ski eller har lyst til å nå målene sine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil