Viser 1 til 10 av 13 omtaler

Geir Lippestad, hvem skulle trodd han på kort tid skulle bli en av landets største advokater........
Ikke jeg! I denne biografien blir vi tatt med på en ferd gjennom et advokats liv. Geir er mannen vi blir kjent med både offentlig og privat. Boken er stort sett politisk og vi får svar på mange av våre spørsmål. For hvordan kan det ha sei at Lippestad ble valgt som Anders Breiviks advokat? Les boken, finn svar og bli kjent med Geir. En av mange advokater!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

En klok og varm bok!
Der han tydeliggjør og løfter fram viktige verdier i samfunnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En bok som gir god innsikt og oversikt over den tragiske hendelsen som rammet Norge.
Litterært og innholdsmessig vil jeg ikke vurdere denne på lik linje med andre bøker, det klarer jeg rett og slett ikkke, men det som i lydbokfomatet kan irritere er at Lippestad selv ikke er en spesielt god innleser. Jeg forstår at dette gir en nærhet til det som er skrevet, men dårlig artikulasjon, brudd i setningsoppbygging og dårlig valg av hovedord, samt vanskelighet ved å skille kapitteloverskrifter fra resten av teksten gjør at irritasjon iblant tar over for det viktige innholdet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka gjorde inntrykk. Det står respekt av disse som påtok seg forsvaret av denne mannen. Det må ha vært tøffere enn noen aner å ta på seg forsvaret av en som gjorde alt for å ødelegge alt det vi tror på. Anbefaler andre å lese dette.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Verdt å lese!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ga meg et bedre forståelse av hvem forsvars advokaten Lippestad er og hva han mener er viktig i dagens demokratiske samfunn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En sympatisk mann, og en viktig bok. Litt synd det er mye gjentagelser og man sitter igjen med en følelse om at boken godt kunne vært 80 sider kortere.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Geir Lippestad framstår som en oerhört sympatisk person vilket jag redan hade en känsla av från hans medverkan i Skavlan, men ABB står mig alldeles för mycket upp i halsen för att jag ska kunna ta till mig den här intressanta boken just nu. Jag får lov att återkomma vid en annan tidspunkt i mitt liv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Delene som omhandler rettsaken, tankene rundt håndtering av den og innsikten i en forsvarers arbeidsmåte er interessante. Detter litt ut av delene der han forteller om familieliv og prøver å utforme en livsanskuelse/legger fram sitt syn på samfunnsutviklingen. Synes det hele ender opp i en slags Gahr Støre-aktig svada med veldig lite substans. Var denne boka egentlig nødvendig?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

MathiasJan Erik  OlsenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudDolly DuckCassiopeiatove NessÅsmund ÅdnøyNina J.B.EmilieskEirin EftevandErikSyntaksfeilTone SundlandritaolineHarald KJulie StensethAnniken LGlitterMyyToveFride LindsethArcticDwarfRandi BorgenWenche VargasSiv ÅrdalIngunn SOleKay NilsenTorill Elisabeth RevheimLisbeth Kingsrud KvistenTor Arne Dahlingar hBkRuneKirsti Vettran NederhoelLine DahleThina NordtveitGro Anita MyrvangIngeborgTonesen81Beathe Solberg