Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Spennende page-turner med handling fra den iskalde vinteren i Sør-Dakota. Blir likevel litt vel mye fokus på hvor kaldt det er, og ganske skuffende at jeg tippa rett om hvem leiemorderen var ganske tidlig. Det var vel mange nok hint til at Reacher også burde sett det tidligere - var det kulden som gjorde tankevirksomheten hans tregere?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er «heltebøker» om en mann som står på den svakes side, men akkurat nok action til at bøkene blir kjempespennende og vanskelig å legge fra seg. Alt i alt burde det si deg at dette er fantastiske bøker som er vel verd å bruke tid på. Hvis du liker thrillere eller krim er dette litteratur midt i blinken for deg!

Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Läser den i svensk översättning via Magnus Roosmans ruffa inläsning. Men-vilken sopig översättning!! Ord på svenska som inte existerar (framlastare istället för frontlastare på en traktor ex) och osvensk användning av ord som snut och kille.

Hade lånat fler böcker i samma serie men efter att ha funnit att det var samma översättare så lämnade jag den tillbaka oläst. Ska se efter fortsättning på engelska eller norska. Vill gärna läsa mer om den här supertuffingen!

Slutet var i alla fall suveränt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RandiASissel ElisabethCaroline Ekornes JohannessenDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundHeidi HoltanAnn ChristinTralteBjørn SturødReadninggirl30Anniken RøilbeaverkriekVannflaskeNeraPer Åge SerigstadLinnIngeborg GKjerstiKjersti SIngvild SKarin BergLisbeth Marie UvaagKaramasov11