Viser 1 til 10 av 58 omtaler

Dette er en bok å glede seg over. Rikt språk, formuleringer til å feste på minnet, og en fengslende historie som favner over generasjoner, over land og kulturer og ulike fasetter av hvordan kjærligheten testes. Og i kjernen av det hele, trær, røtter og konsekvensene av den store krigen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

En storslått familiehistorie spilt ut med de store dramatiske hendelsene i Europa på 1900-tallet som bakgrunn. Høsten 1971 blir et kjærestepar funnet omkommet i Frankrike, på en avstengt, skogbevokst slagmark fra første verdenskrig. Deres tre år gamle sønn Edvard er sporløst forsvunnet. Fire dager senere dukker han opp på et helt annet sted i Frankrike. Ingen vet hvor Edvard har vært, og han vokser opp på en fjellgård i Gudbrandsdalen sammen med sin tause bestefar. Hva gjorde foreldrene i det avstengte skogholtet, og var det en tilfeldighet at de tråkket på en gammel gassgranat fra krigens dager? Og hvem har, til bestefarens begravelse, sendt dem et praktstykke av en kiste, snekret i et treverk ingen har sett make til? Letingen etter svar fører 23 år gamle Edvard både til Shetland og tilbake til Frankrike, der han må grave seg inn i de mørkeste krokene i familiens fortid. En fortid som er tett vevd sammen med de store europeiske hendelsene fra forrige århundre, men også lidenskapen til en mestersnekker som søkte lykken i 30-tallets Paris. «Svøm med dem som drukner» er en stor episk fortelling med lange røtter.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

For en imponerende forteller Lars Mytting er! For noen fraser han har på lager. Han brillierer. En fin historie, men kanskje litt langdryg til tider. Blir litt for mange detaljer om treverk etter min smak. Kunne fort blitt en 6er, men landet på 5 pga. forannevnte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min tredje bok av Mytting. Les den du også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Beste boken jeg har lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble ganske skuffet over denne prisbelønte boken. Det ble litt for melodramatisk og umodent - og en lite troverdig fortelling. Mistet interessen etter hvert, men jeg leste den da ferdig. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Svøm med dem som drukner. Lars Mytting.
Denne boka har vel alle lest, og omtalt som fantastisk bra. Jeg har problem med å lese bøker som blir hyllet av alle, akkurat i det de blir hyllet - så denne har stått på vent utrolig lenge.
Jeg ble veldig imponert av Mytting i Søsterklokkene, og hoppet på denne også nå.
Det jeg liker aller best med Mytting er tempoet han skildrer ting på. Han passer på å beskrive alle scener, personer og lokasjoner så godt at bildene i hodet blir så klart, men han passer på å male det ut i passe mange lag, sånn at det ikke blir langtekkelige beskrivelser uten driv i handlinga.
Ei veldig velskrevet mysteriebok om slekters gang og hemmeligheter.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Fantastisk god bok, overraskende og spennende. Får med en god del historie i tillegg til et godt plott

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Lest for andre gang mars 2019. Han kan fortelle!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettStig TIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrld