Viser 1 til 2 av 2 omtaler

I en liten israelsk landsby vokser Yael, Lea og Avishag opp. De tre jentene kjeder seg i den avsidesliggende hjembyen, men alt endres da de blir innkalt til militærtjeneste.
Alle tre trener hele tiden for et øyeblikk som kanskje aldri kommer - Yael som skyttertrener, Lea som kontrollpostvakt og Avishag som grensevakt.
Forfatteren har selv tjenestegjort i det israelske forsvaret.

Helt ukjent setting, og det er til tider interessant å lese om kvinner i forsvaret, MEN språket er elendig, eller så er det oversettingen til norsk det skorter på. Grove grammatiske feil gjør at opplevelsen blir så som så dessverre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Strålende bok! Det er ikke til å unngå å bli glad i bokens tre hovedpersoner. Boianjiu gir etter min mening et svært troverdig og levende innblikk i hvordan livet til tre unge jenter endres når de gjennomgår tvungen militærtjeneste. (Forfatteren skrev boken på engelsk. Det er tydelig at dette ikke er forfatteres morsmål. Effekten er imidlertid at leseropplevelsen blir spesiell.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.