Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Peter V.Brett har overrasket med på en veldig positiv måte med The Demon Cycle serien, man klarer ikke å legge bøkene fra seg. Jeg anbefaler alle som liker fantasy/eventyr/spenning sjangeren til å lese di 3 av 5 bøkene som er kommet ut til nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En helt fantastisk fantasybok! Den er gysende fortalt, og gir leseren en dyp innsikt inn i karakterenes frykt for tiden etter at solen har gått ned. For det er da monstrene kommer ut for å gjøre etegilder uav menneskene. Den eneste beskyttelsen som finnes er magiske tegn som må tegnes på dører og vinduer. Dette er i seg selv lite trygt da kunsten å tegne disse magiske symbolene er litt som et plaster på en arterieblødning. Det kan gå til helvete, eller det kan funke med nok press.

I nattens mørke jakter demoner på mennesker, og det finnes ingen måte å ta knekken på en demon. Men det er her fortellingen endres. En gutt drar ut og finner hemmeligheten bak symbolene. Og hans reise fra barndommens mareritt der hans foreldre blir slaktet av demoner til hans voksne liv som verdens helt, er den vi følger.

En orginal fantasybok som alle fantasyelskere bør lese. En av mine favoritter innen sjangeren!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB