Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Likte veldig godt denne boken. Har lest de to andre bøkene i serien tidligere (på norsk) men klarte ikke å vente fordi jeg har blitt så glad i alle karakterene fra denne serien. Det jeg likte aller best med denne boken var at vi ble kjent med Hale, og hans fortid/fremtid. Han har jo på en måte bare vært Hale, men nå, nå ble han Scooter. I min mening passer han ikke som en Scooter og det er kanskje også det som er meningen i denne romanen.

Selvom disse bøkene nok er beregnet på et yngre publikum, elsker jeg Kats verden og jeg er veldig glad for at jeg har lest hele serien. (Bøkene som til nå har kommet ut)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Helge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarte