Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Et utbrudd i himmelen ga noen vanlige menn og kvinner ekstraordinære krefter. De blir kalt Epics. Men med utrolige gaver kom lysten til å herske... En gruppe med vanlige mennesker studerer Epics, finne disses svakheter, og forsøker å drepe dem.

Når jeg starter med neste bok i serien samme dag som jeg fullførte den forrige så er det rett og slett en bra historie godt fortalt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Holdt meg våken hele natten og fikk meg til å grine. Ser fram til neste bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Etter å ha slukt Mistborn har jeg vært en hengiven Brandon Sanderson fan. Da jeg hørte at han skulle prøve seg på en YA superhelt-dystopi-vri ble jeg følgelig mer enn interessert. Jeg hørte boka som lydbok, og jeg må konkludere med at selv om den ikke fenget like mye som Sandersons fantasyunivers, så sparker den nok stump til å anbefale. Denen tjokkfull av action, sympatiske karakterer og en god dose superkrefter. Jeg tror derfor den vil være midt i blinken for alle superheltfans og spenningssøkere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ti år etter at noen vanlige mennesker utviklet superevner har supermenneskene tatt over dominansen av verden. Men de er "the bag guys". Normale mennesker lever i frykt for å bli lagt merke til av "the epics". Noen vanlige mennesker har tatt opp kampen. Historien handler om Davids kamp på livet mot Stealheart, mannen som drepte faren og som noen påstår er udødelig.

Hørte den på lydbok med "Macleod Andrews" som oppleser. En fantastisk historie. Bare synd det gikk så fort...jeg hørte den i løpet av to dager og gleder meg til neste bok. Jeg kan gjerne anbefale andre av Sanderson's bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne M