Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Har lest, ingen stor fan. Interessant tematikk og forsåvidt god driv, men platt språk, mange skrivefeil og orddelingsfeil trekker sterkt ned.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fantastisk spenning fra finansmiljøet i Norge! Dette er en bok jeg har gledet meg lenge til å lese, og den innfridde langt over forventningene! Leste ut boka på en dag, klarte ikke å legge den i fra meg!

Jeg har ofte gjort meg mine tanker om hvorfor noen er så rike, og alltid kommer heldig ut av finansielle transaksjoner, mens andre (de fleste....) alltid taper. Det er helt klart også i virkeligheten noen store som sitter og drar i trådene bak, og tjener godt med penger. Boka beskriver dette veldig godt.

Denne boka var veldig realisistisk, og fremstilte alle de involverte på en fin måte. Jeg følte vi ble godt kjent med Anna og hennes familie, og det ble veldig troverdig. Videre tror jeg også det er veldig vanlig at en god del dokumenter blir hemmeligholdt, helt til det passer for enkelte aktører å komme frem med de.

Igjen, en super, fantastisk, spennende, actionfylt, realistisk, etterlengtet og herlig bok! Anbefales på det sterkeste! Håper Lütken kommer med mer! Og veldig tøft av forfatteren å stå for det meste av utgivelsen selv!

Dette er en soleklar favorittbok for meg, som jeg gjerne skal lese om igjen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_Meson