Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Dette er Sandemo på sitt beste. Bøkene er fulle av ånder og vesener, mennesker med overnaturlige evner, mennesker med dunkel fortid, kjærlighet. “Den rette” for både bror og søster. Hjelp fra en rik universitets professor, en gruppe farlige menn som vil stjele det gruppen har funnet, skatter, kidnappinger, båtturer i storm osv. Jeg føler at jeg har lest det meste før. Men det gjør ingenting. Det er dette som er Sandemo, og det er dette vi er glad i.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg savner de fine skildringene som gjorde at jeg levde meg mer inn i bøkene i både Isfolket, Heksemesteren og Sagnet om lysets rike. Mangelen på disse gjør at jeg ikke føler meg like knyttet til Kiara i Skytsånden, ihvertfall ikke enda. Men når jeg først har begynt, skal jeg så absolutt lese de to andre bøkene også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den første boken om Kiara er fantastisk. Jeg var rett og slett solgt fra da jeg åpnet boka. Boka ble lest så altfor fort (er jo en måned til neste kommer..), brukte ca 3 timer på den.. Historien er vel egentlig typisk Sandemo, men samtidig ikke.. I de fleste historier holder hun seg til Norge/Sverige og omegn, men denne gang finner handlingen sted i Irland, med opplysninger om gælisk kultur og språk. Sandemo har en fantastisk evne til å få med fakta og informasjon om plasser og hendelser uten at det blir kjedelig! (en grunn til at jeg bestandig har klart meg bra i historie timene, takk Sandemo!)
Hun skriver som vanlig fengende og interessant, du blir helt hektet.
Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre den dagen Margit Sandemo slutter å skrive bøker.

Boka har ett snev av romantikk, overnaturlige hendelser, og prøvelser. Altså en “typisk” Sandemo oppskrift!

Gleder meg til neste bok kommer!
Det eneste som bekymrer meg er om hun får avsluttet serien på en bra måte siden det bare er tre bøker? Vi får bare vente å se..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TPiippokattaFrode Øglænd  MalminJohn LarsenTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenKirsten LundRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly Duck