Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Hypnoterapeuten Ellen har nylig møtt kjæresten Patrick. Det viser seg at Patrick har en "stalker" (finnes det egentlig et norsk ord for det?), en ekskjæreste som nekter å innse at hun ikke lenger har noen plass til livet til Patrick og sønnen hans.

Etter flere kjempegode bøker av Liane Moriarty ble jeg dessverre skuffet over denne. Litt skyldtes nok ny oppleser, som egetnlig var helt ålreit, men Carolina Lee som leste de andre gjorde en så fantastisk jobb at fallhøyden ble stor. Boka var heller ikke så veldig spennende, eller engasjerende, for den del. Såvidt grei nok som tidtrøyte på en lang biltur, men antakelig en bok jeg vil ha glemt om et halvt år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IngunnJToveHarald KKirsten LundVannflaskeBeathe SolbergHeidiReadninggirl30TanteMamieCathrine PedersenINA TORNESTine SundalGodemineLilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadMorten MüllerJan-Olav SelforsPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete Gjessing