Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette er en flott fortsettelse på The Girl Who Circumnavigated Fairyland in a Ship of Her Own Making. Jeg likte den veldig godt!

Som i den første boka, var det lett å bli glad i September i denne boka også. Nå har hun blitt tretten år, men er fortsatt like morsom, omtenksom og smart som før. Jeg liker veldig godt måten hun er på og hvordan hun takler prøvelsene som møter henne.

Jeg elsker måten Catherynne forklarer skygger. Det er interessant og morsomt å lese. Hun har kommet opp med en original idé som jeg liker veldig godt.

Som den første boka er også denne full av morsomme og fantastiske karakterer. For eksempel Belinda Cabbage, som er en fe-oppfinner. Hun lager det aller meste, men det er ikke før hun har lagd tingen at hun kan finne ut hva den er til. Litt snålt... Andre rare vesner som er med er en kvinnelig minotaur og en drømme-spisende tapir. Ganske geniale karakterer hvis du spør meg.

Historien er spennende og morsom, og jeg elsker skrivestilen hennes. Måten hun henvender seg til leseren på er fantastisk.

Denne boka kan virkelig anbefales! (Spesielt til fans av Alice i Eventyrland.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen