Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Brevromaner har jeg lest og hatt glede av. Et par e-post romaner har jeg også fått med meg. Denne boka av Jennifer Egan som jeg nå har lest i bokform, ble først skrevet og publisert som twittermeldinger!

De korte meldingene, som består av max 140 tegn, er i stand til å stå på egne, meningsfulle bein. Sammen bringer de fram en en spennende fortelling, en historie fra en nær framtid, og er ikke mindre en en spionthriller! Vi følger en kvinnelig, frivillig, agent på jakt etter rike, voldelige menn med terrorist-planer ett eller annet sted rundt Middelhavet.

Agenten bruker sin skjønnhet som kamuflasje og kroppen hennes har så mange finurlige tekniske finesser at James Bond hjelper Q visstnok ville ha blitt grønn av misunnelse! Blant blir alt hun foretar seg loggført.

Den svarte boksen er ei annerledes bok. Den er tankevekkende og underholdende på samme tid. Jeg har lest ett sted at man skal se opp for kvinner som har den i veska!
Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Svært underholdende og en smule tankevekkende. En slags babe/barbie/honeytrap-versjon av Machiavellis "Fyrsten"? Se opp for damer med denne i håndveska i alle fall. Og vær på vakt mot menn som har den på nattbordet... :-D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Unik og interessant bok av den innovative forfatteren Jennifer Egan. Litt sær og spesiell, men også svært imponerende da hele boken først ble publisert som separate “tweets” på maks 140 tegn!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken