Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Louise Penny gjør det igjen, hun skriver en varm, koselig og nydelig krim. Det høres kanskje ut som rare betegnelser på en krim, men jeg synes at Pennys bøker handler mye mer om livet enn om døden. Menneskene i Three Pines er de samme som vi ble kjent med i Skjulte liv. De er gode mennesker, noen av dem er rare og noen riktig så kompliserte og andre slike du kunne tenke deg å ha som venner. De involverer seg i Gamaches etterforskning og han lar dem gladelig bli en del av arbeidet hans. Louise Penny er en forfatter jeg synes du skulle bli kjent med, og har du ikke lest Skjulte liv må du begynne med den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er virkelig den værste boken jeg har lest noen gang. Jeg leste 180 sider, og greide rett og slett ikke mer. De sier gjerne at det tar rundt 100 sider for en bok å bli spennende, men i dette tilfellet tok det minst 180, for jeg strevde med å komme meg til det punktet. Jeg anbefaler virkelig ikke denne boken til noen, uansett alder, for det er det kjedeligste jeg har lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kald som døden er bok nr 2 i en serie om førstebetjent Armand Gamache. Jeg har ikke lest den første, men det gjorde ingenting for leseopplevelsen.
Førstebetjent Gamache bor i den lille, koselige landsbyen Three Pines. Atmosfæren er rolig og god, bortsett fra et mord i ny og ne ;)
CC de Poitiers ligger drept, midt på isen, midt under en curlingkamp, midt i en folkemengde. Likevel er det ingen vitner og ingen ledertråder! Når førstebetjent Gamache begynner å etterforske drapet finner han ut at den drepte kvinnen ikke var særlig godt likt i landsbyen. Hun trampet på de fleste, hadde mange uvenner og rakket ned på alt og alle.Det er ikke vanskelig å skjønne at denne damen var dårlig likt men hvem hatet henne nok til å drepe henne???

Denne boka har fått meget dårlig kritikk fra anmelderen i VG, makkverk ble den kalt ! Merkelig da at denne forfatteren og denne serien har vunnet masse priser i andre land, spesielt i engelsktalende land? Nei, dette er ikke noe makkverk, det er god, koselig sitte-under-ullpledd-med-en-kopp-te krim :) Ok, jeg har lest mer spennende, blodryppende og skrekkelig bra krim. Men denne er ikke skrekkelig, den er spennende på en rolig måte, underholdende og god :) Skal absolutt lese neste bok i serien, anbefales for en rolig kveld under pleddet !

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Poeng for ganske godt språk, noen bra formuleringer og interessante karakterer. Minus for litt lite driv og spenning. Jeg liker vel bedre mer heftige pageturnere når det gjelder krim/spenning enn den rolige formen her. Det ble litt langtekkelig og jeg var glad når jeg var ferdig med boka. I tvil om boka skal få fire eller tre, lar jeg tvilen komme boka tilgode og gir den en firer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har jeg lest den herlige "feelgood" krimmen om jeg kan kalle det det og her er link til omtalen min:http://beathesbokhylle.blogspot.no/2013/03/bokomtalekald-som-dden-av-louise-penny.html

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg liker Gamache! Dessuten liker jeg alle de rare menneskene i Three Pines og får lyst til å ta en tur på Oliviers Bistro - nam :-) Koselig mord høres absurd ut, men dette er akkurat det.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Libraritas vAnjaIngunn SLailaAnniken LFiolLeseberta_23Bjørg L.Readninggirl20LeseaaseKorianderTrygve JakobsenJanne BrovoldTanteMamieRisRosOgKlagingMartinenJulie StensethAnne Charlotte Valaker BruheimLine DahleellinoronilleBjørn BakkenKristin F. JørgensenTor Arne DahlBerit Rknut erikJan Erik  OlsenTorill Elisabeth RevheimGodeminebeaverkriekAnneWangGeir Sundetkjell kRonnyKari-AnneThereseHilde Merete GjessingTine SundalVannflaskeSynnøve H HoelAjiniakra