Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Dette er tredje boken om den spesielle familien, det er utrolig mye som skjer og fantastiske karakter beskrivelser. Det er noen store bøker og det tar sin tid, men anbefaler alle bøkene til Kathrine Pancol. :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fortsatt fargerikt og frodig. Men jeg synes denne er litt tristere og har ikke den samme humoren som var i de to første. Men det gjør faktisk ingenting, den fanger deg slik inn at det er vanskelig å legge den fra seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

for en bok, for en historie, eller historier rettere sagt. javel, i overkant malerisk,usannsynlig og "alt ordner seg for dem snille". Men fantastiske personligheter. dette er tredje bok om familien Cortez og deres nærmeste venner og familie. man bør/må lese de to andre for å få med seg hva som foregår; Krokodillens gule øyne og Skilpaddens langsomme vals.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit Tinholtkntschjrld