Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Denne boken anbefaler jeg dere å anbefale alle barn fra 5. til 10. klasse, og foreldrene deres. Den er så fin. Og den sier endel om det å være skilsmissebarn og ha ste- både det ene og det andre. Kanskje vanskeligst for Astrid er at hun bor en uke hos hver av foreldrene og blir sliten av det. Men hun er veldig ressursfull og gjør noe med situasjonen. En fantastisk bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mellomtrinnet

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Actionbok om skilsmisse med humoristiske elementer. Skulle tro det var umulig å få til, men jeg synes Henriksen lykkes. Ikke like realistisk hele veien, men det funker. Liker den handlekraftige og snarrådige hovedpersonen og at slett ikke alt går etter planen. Både for spenningssøkende og mer følelsesorienterte lesere, tror jeg. Og mest jenter, da.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil