Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Dette er skikkelige fine bøker. Kan minne litt om kiosklitteratur, men språket er hundre ganger bedre og det finnes ikke slibrige sexscener. Det er om det virkelige og harde livet på Finnskogen. Gleder meg til å lese mer om Finnskogen. Kan absolutt anbefales.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leste disse 3 bøkene i ett. Vakkert språk med flotte betraktninger av naturens små finurligheter og ikke minst rike beskrivelse av disse menneskenes livssituasjon. Synes det var litt tungt å skille alle personene til å begynne med, men det gikk seg til og det ble en god bokopplevelse. Personlig ble det litt langdrygt å lese alle 3 på rekke, men ikke verre enn at bok nr 4 blir et must.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Triologien om folket på Finnskogen er en flott leseropplevelse! Britt Karin Larsen forteller så vakkert og stillferdig om slitet, nøden, fattigdommen og skjebnene, men også om gleder og samhold. Naturskildringene og beskrivelsene av mennesketypene er så levende. En flott triologi! Bok nr fire har visst også kommet. Gleder meg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

HannekntschjrldAnne Berit GrønbechBeathe SolbergVannflaskeKaramasov11GodemineHanne Kvernmo RyeLars MæhlumMads Leonard HolvikNorahIngvild SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudConnieGrete AastorpBjørg RistvedtIngeborg GPiippokattaTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågSolveig Sofie Øvrewall BerntzenHilde VrangsagenRune U. FurbergLeseberta_23Synnøve H HoelAnn ChristinHarald KHeidi Nicoline ErtnæsAnneWangTor-Arne JensenRufsetufsaKirsten LundTatiana WesserlingAlice NordliTone Maria JonassenKnut HauglandTherese HolmSigrid Blytt TøsdalINA TORNESTove Obrestad Wøien