Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Som tittelen tilsier, dreier dette seg om ulike underholdningsartister som har gjestet byen, med hovedvekt på nyere tid. Selv om boka gjenspeiler Trondheims gjøglere, kan den nok også finne klangbunn i Norge som helhet, da det som nevnes nok er felles for de fleste steder i landet og tidsepoken.
Jeg koste meg i selskap med små historier om byoriginaler, sirkus, kraftmenn, tivoli, kor, kino og markeder, for å nevne en liten brøkdel. En godtepose av en bok, som for min del gjerne kunne gått mer i dybden og hatt flere sideantall. (ca 200 sider med mange bilder) Det at den er spekket av bilder og gamle annonser bidrar til en realistisk og troverdig gjengivelse av de ulike gjøglere og deres storhetstid.
Boka er både underholdende og informativ og et must for både skaptrøndere og de som har føttene godt plantet i Trondheim og omegn. Språket er frodig og varmt, og gir lesestunden en lun atmosfære. Anbefales på det varmeste!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorHarald KKirsten LundTone SundlandFarfallePiippokattaLinnDemetergretemorGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliEster SSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreIreneleserLilleviAnitaNicolai Alexander StyveLesevimsaEivind  VaksvikBritt ElinEgil Stangeland