Viser 1 til 10 av 42 omtaler

Dette er så absolutt den beste krim-boken jeg har lest så langt. Jeg skulle ønske den var mye lengere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er skjelden en bok er spennende fra første til siste side, men det var denne! Anbefales!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende og skrekkelig

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vanvittig bra bok! Skikkelig "pageturner". Les den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne er helt sinnsyk! Spennende fra ende til annen. Skremmende, fengende, gripende, sjokkerende, provoserende... Den er FANTASTISK rå. Jeg har adrenalinkick. Til og med slutten er bra. Må leses!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

spennende og nær

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selve storyen var i utgangspunktet god, men for min del blir slutten litt for langdryg. Felles for alle bøkene til Kepler er at jeg ofte skumleser de siste hundre sidene på grunn av nettopp dette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble faktisk litt skuffet over Sandmannen, siden den har fått så mye positiv kritikk. Den er spennende og det er som vanlig godt og engasjerende skrevet av Kepler, men for meg ble det litt vel hektisk og overdrivende denne gangen. Leste Stalker før Sandmannen, og likte den mye bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En av mine favoritt krimromaner. Dette er virkelig en pageturner. Fenger fra første side og jeg klarte nesten ikke legge den fra meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyemgeIngunn SLilleviTurid KjendliePiippokattaStig TPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.siljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene Andresen