Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Foerste boka i en Trilogi.

I det eldste bebodde sted på jorden, oppå et fjell som kalles Citadel, en Vatikanet-lignende bystat som ruver over byen Ruin i dagens Tyrkia. Nå, takket være media dekningen av en klatrer i som faller ned, er øynene i hele verden rettet inn på en gruppe som har verdsatt sine hemmeligheter over alle ting. For Sancti-munkene som lever inne i Citadel kan det bety slutten på alt de har bygget opp og beskyttet i årtusener. . . og de vil gjøre alt for å beholde det som deres hemmelighet.

For den amerikanske reporteren Liv Adamsen, som er drevet av minnet om et tragisk tap, venter en hoderystende oppdagelse som vil forandre alt. . .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveReadninggirl30LailaKirsten LundHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidisveinCathrine PedersenINA TORNESPiippokattaEster SVibekeHarald KStig TJakob SæthreGunillaIngunn SAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetBjørg L.Sigrid NygaardBerit RDressmyshelfMarianne MBente NogvaHarald AndersenAnne LønøyLars MæhlumHilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollElisabeth SveeOleBård StøreDagfinn Jakobsen