Viser 1 til 9 av 9 omtaler

Utrolig spennende bok, spesielt siste halvdel. Et særdeles uvanlig tema, noe som gir et ekstra pluss. Dette er langt fra en klassisk kjedelig krimbok. Hører gjerne mer av Kazinski.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lot Kazinski få en sjanse til, etter den begredelige avslutningen på "Den siste gode mann". Angrer ikke på det, denne boken var adskillig bedre. Innimellom helt forrykende, andre perioder ikke fullt så bra. Men spennende var det, og kommer nok til å lese flere bøker av forfatterduoen :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne var veldig spennende og bra!!
Bra jeg hadde den på lydbok, for lydboka har stått på nesten samme hva jeg har gjort de to siste dagene :) 15 timer hørt på to døgn...
En helt ny forfatter duo for min del, og helt klart noe jeg vil lese mye mer av.
Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Man kan ikke annet enn å la seg rive med. Maken til fortellerglede! Her føres man fra spenningstopp til spenningstopp gjennom hele boka. Men samtidig kan jeg heller ikke la være å ergre meg litt over selve komplottet. Noe slikt kunne vel aldri skje i virkeligheten………. verken det bestialsk utspekulerte ved forbrytelsen og heller ikke den overmenneskelige dyktigheten til bokas hovedperson.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken kunde ha vunnit på att redigerats ned. Vissa partier är väldigt intressanta, men det blir alldeles för långa partier för min del. Dessutom anser jag att det är för mycket av superhjälte hos huvudpersonen som kör alldeles för mycket solo för att vara någorlunda trovärdigt. Egentligen förtjänar den ett högre poäng, men utifrån det jag har skrivit så håller jag mig till en trea.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kazinski gjør det igjen! Forventningene var veldig høye etter Den siste gode mann, og dette ble innfridd til fulle!

Herlige Niels Bentzon som er gisselforhandler. Mulig han er litt for mye solokjører denne gangen, men det gjør det spennende og intenst. Artig at hovedpersonen ikke bare er vanlig politi, men har et litt mer "uvanlig" yrke/tittel. Får en litt annen innfallsvinkel da, og det gjør det både spennende og interessant.

Kazinski skriver godt, og boka er oversatt greit. Dette er veldig bra, og da er det greit at det er mange sider. Ikke mange dødpunktene her nei!

Gleder meg veldig til Kazinski kommer med mer, for dette er bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Wow! Kazinski gjør det igjen! Godt og vel halvveis i boka er det rett og slett umulig å legge den fra seg :-) et ufattelig driv samtidig som tema i boka er interessant, gode karakterskildringer av Nils Bentzon og Hanna, med andre ord: det er bare å glede seg til denne. Bedre enn Den siste gode mann :-) Jeg gleder meg til neste fra Kazinski.....

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalle