Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Fluer er kjempe irriterende, i alle fall når de flyr opp under skjørtet eller inn i nesa. Og det er akkurat slike rampestreker Frekke Frida Flue og kjæresten elsker å gjøre.

Sammen med «familien» har Frida dradd på ferietur til Spania og her forelsker hun seg i den superkjekke spanske fluen Fernando Frez. Frida blir helt mo i alle seks beina bare av å se på han. Og som Frekke Frida Flue sier: «Livet er deilig. Jeg er så glad for at jeg ikke er ei døgnflue, for jeg koser meg og vil leve et langt flue-liv! Og så vil jeg erte mange mennesker!»

Det blir mye dramatikk av alle ertingen. Men Frida har et «varmt hjerte» også. For når ulykka er ute er det Frida og Fernando som må trå til …

En kjempe gøy og ellevill bok med fargerike tegninger. Jeg tror barn fra ca. 6 til 10 år vil elske boka. Den er ganske lett å lese, men passer også godt som høytlesnings bok.

Men en advarsel; neste gang du irriterer deg over en flue; sjekk at det ikke er Frekke Frida.

LJA

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lise MuntheTonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil Stangeland