Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Det dødeligste våpen. . . er mennesket.

NATO representanter møtes i Kiev for å smi en ny allianse. . . Kraftige elementer i et nylig gjenoppblomstrende Russland bestemmer seg for at alliansen må stoppes for enhver pris. . .

Krigerne i Dreamland har flyttet. Noen, som Breanna og Zen Stockard, til maktposisjoner og innflytelse, mens andre, som Danny Freah og Nuri Lupo, til Whiplash, en cutting-edge kombinasjon av hjerne og muskler. Oppdrag fra presidenten er å håndtere landets mest dødelige og sensitive arbeidsplasser.

Men kan også Whiplash stå opp til en hemmelig russisk hær av genetisk forbedrede snikmordere kjent bare som Wolves?

Historiene om dem høres ut som ren fantasi: morderne er sagt å være nesten usynlige og nesten ustoppelige, utstyrt med super-menneskelig styrke og utholdenhet. Men når Danny freah og selskapet oppdager at de finnes, snubler Danny på en enda mørkere og dødeligere hemmelighet:

En Wolf, den mest grusomme av alle, kommer fra hjertet av Dreamland selv. Og Danny så ham dø mer enn et tiår før.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveReadninggirl30LailaKirsten LundHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidisveinCathrine PedersenINA TORNESPiippokattaEster SVibekeHarald KStig TJakob SæthreGunillaIngunn SAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetBjørg L.Sigrid NygaardBerit RDressmyshelfMarianne MBente NogvaHarald AndersenAnne LønøyLars MæhlumHilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollElisabeth SveeOleBård StøreDagfinn Jakobsen