Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Den tidligere ateisten og anerkjente journalisten for Chicago Tribune, Lee Strobel skriver her et godt forsvar om Bibelens Jesus. Han intervjuer eksperter på forskjellige felt og får et innsikt i vanlige problemstillinger som ateister og skeptikere ofte legger frem. Boken tar for seg oppstandelsens troverdighet, beviser til det ytterste hvorfor evangeliene ikke har lånt noe som helst fra andre religioner eller trosretninger, hvordan Bibelen faktisk ikke er blitt fiklet opp igjennom tidene, og andre relevante problemstllinger.

Som journalist så tar Strobel rollen som skeptiker og spør ekspertene kritiske spørsmål som han får gode og veloverveide svar på. Storbel har uten tvil gjort en journalists innsats med boken og den er underholdende, samtidig som den er lærerik og et godt apologetisk verktøy imøte med skeptikere. Tidligere bøker jeg har lest av Strobel er "Saken gjelder tro", nå denne som har en revidert tittel "In defense of Jesus" og så får vi se hvilken av Strobels bøker blir den neste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaTralteBeathe SolbergKirsten LundOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GInger-LiseAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken RøilJarmo LarsenAkima MontgomeryChristofferReadninggirl30RisRosOgKlagingPilarisKjerstiIngeborg G