Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Da jeg leste om denne lille novellesamlingen på bloggen Beathesbokhylle, fikk jeg veldig lyst til å lese den. Det er ikke så ofte jeg leser noveller, egentlig, men hvorfor ikke prøve.
Jeg fikk boka i posten for en ukes tid siden og begynte med den etter middagen. Jeg var hekta.

Novellene handler om relasjoner, forhold, kjærliighet, overgrep, mishandling, merkelige naboer. De er ganske korte, og lett å lese. Språket er enkelt, lett og direkte. Avslutningen i novellene er ofte overraskende. Det beste synes jeg var stemningen i novellene. Jeg måtte ta meg tid til å tenke over teksten når jeg var ferdig med novellene. De har noen poeng som får en til å stoppe opp, ikke rase videre. Novellene har driv og en del er faktisk ganske spennende.

Novellene leste jeg litt nå og da, etter middagen eller før jeg la meg.

Her er det videointervju med forfatteren. Refsdal har skrevet fem barnebøker før hun ga ut denne novellesamlingen. Hun sier hun startet å skrive noveller på 90-tallet, men at det først nå har blitt bok av det.

Takk til LiV, det lille forlaget i Vestfold, for leseeksemplaret.

http://artemisiasverden.blogspot.no/2012/10/stemningsfulle-noveller-fra-liv-hege.html#more

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergHeidiReadninggirl30TanteMamieCathrine PedersenINA TORNESTine SundalGodemineLilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69