Viser 1 til 1 av 1 omtaler

"I løpet av den siste uken hadde jeg blitt banket opp og nesten drept. Jeg hadde sett en mann bli skutt i hodet og jeg var tvunget til å stå hjelpeløst og se på mens Ema hadde vært sekunder unna å få strupen skåret over. Og da nevner jeg ikke det som var skikkelig rystende." Jegeren

Harlan Coben har solgt titalls millioner bøker ved å gjøre fortiden til et minefelt. I den andre boken i ungdomsbokserien hans om Mickey Bolitar, den femten år gamle nevøen til Myron Bolitar (helten i flere av Cobens bøker for voksne), er fortiden igjen en kilde til dødelig fare.

Bindeleddet til fortiden kalles Bat Lady. Hun heter egentlig ELizabeth Sobek og mistet familien til nazistene under andre verdenskrig. Selv ble hun reddet av et mirakel som fortsatt er skjult bak en tåke av en legende. Mickey blir venn med henne og blir involvert når fortiden nekter å la henne være i fred.

Samtidig blir Mickeys venninne, Rachel Caldwell, skutt i hodet i sitt eget hjem. Verre; moren hennes blir drept. Tross advarslene fra de voksne, velger Mickey å etterforske saken. Men ikke alene. Han får hjelp av Ema Beaumont, ei særegen venninne.

Det blir ikke ufarlig.

"Jegeren" er en helt ordinær spenningsbok. Karakterene er verken flate eller tredimensjonelle. Plottet er ikke dårlig, men det gjør heller ikke noen varig inntrykk. Faktisk er det nærmere den forglemmelige delen av skalaen. Man får et inntrykk av at Coben undervurderer sitt publikum. Det er aldri bra.

Helt ordinær bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MIngeborg G