Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Robert Dam har skrevet en interessant og god bok om Scientologikirken. Den er svært opplysende om grunnleggende tanker, og den gir et godt innblikk i hva som i det hele tatt holder denne kirken i live. Makt og kontroll. Her er Kafkas Prosessen i praksis. Sprøtt. Viktig bok.

http://tenktom.blogspot.no/2013/02/velskrevet-bok-av-en-avhopper-fra.html

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjøpte denne boka etter Robert Dam var med på Skavlan for noen uker siden. Jeg ble nysgjerrig og bestemte meg for å lese den.

Jeg synes boken var spennende bygd opp, men oversettelsen fra dansk til norsk var svært dårlig (kanskje var originalutgaven også språklig dårlig - men hva vet jeg?) og jeg synes det ble for mye gjentagelser på slutten av boka. Dette var tidvis et frustrerende moment under lesingen.

Likevel, en svært fascinerende historie om scientologi, og hvordan et så høytstående medlem av sekten gjenforteller sine 20 år som medlem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas