Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Nå så fantastisk!! I disse tider for sexfantasibøker er denne serien absolutt verdt å få med seg! Jeg har selv lest Fifty Shades bok en, og slitt meg gjennom bok to, det eneste jeg sliter med denne serien er ventingen på neste bok!!
Hovedpersonene Eva og Gideon er med første øyekast ganske like personene i Fifty Shades, men man skal ikke lese lenge for å like Eva og Gideon myyyye bedre! Ei jente med bein i nesa, livet på riktig vei, men med dype arr i bagasjen og som har en tendens til å havne i de merkeligste situasjoner setter rammen for denne utrolig bra serien! Om du ikke har lest noen av bøkene har du mye å glede deg til!! Elsker alle bøkene så langt!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

NerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød