Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Tja, hva skal man si? Serien er jo utrolig populær, men den er veldig enkel og veldig usannsynlig for å si det mildt. Men ok - unger leser den, det er vel det viktigste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ARTIG BOK FOR BARN I TIDLIG SKOLEALDER!
Boken er passende spennende for barn som blir lest til! Boken er lettlest og problemstillingen er enkel slik at det er enkelt å følge med på historien. I starten av boka er det et kart over den lille byen, pluss en persongallerioversikt. Dette gjør at man som barn kan danne seg billedlig oversikt over historien.
Dette er den første boken vi har lest om Maja og Lasse, og vi skal i morgen på biblioteket for å låne en annen bok i serien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PirelliEster SSynnøve H HoelKorianderNinaHarald KChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe Solberg