Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Ei flott bok som eg tykkjer har mykje av kvaliteten frå "Idar dans" i seg. Men ein del vert oppattaking, og ein del av kapitla tykkjer eg faktisk kunne ha vore strøkne heilt bort. Eg grein mykje då eg las boka "Idas dans", og eg fortsette med grining i denne boka. For skriva kan forfattaren, og ho er god på å skildra. Ho skildrer viktige stunder og dyrekjøpte erfaringer. Boka startar tregt, eg måtte nesten lesa 70 sider før eg fant boka leseverdig. Men etter 130 sider sette eg terningkast 5. Medan tårene gjorde maskaraen rennande. Tårene skuldast det sørgelige i våre tap ved død, men tårene handler også om Corwin si skildring av livet sine gleder. Om varmande familieband og betydning av venskap i tøffe tider. Rørande og flott bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er kanskje ikke det man vil kalle "stor litteratur", men det trenger det heller ikke å være. Det er en ærlig, sår og vakker beskrivelse av sorgen hun bærer. Jeg skal helt ærlig innrømme at jeg gråt mye da jeg leste denne, nettopp fordi jeg kan kjenne meg igjen i mye av det hun beskriver. Det jeg liker best er kanskje fokuset hun har på at alle sørger på forskjellige måter, og at det er helt lov.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er veldig glad jeg leste denne boka! Corwin er flink til å beskrive de forskjellige tankene og følelsene hun har, noe jeg tror mange kan kjenne seg igjen i.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vakkert skrevet om et vanskelig tema, og det uten å bli alt for trist. Jeg leste ut boka på en dag, da den var veldig fengende. Tøft gjort å skrive en så ærlig bok om det å miste barnet sitt. All respekt og ære til forfatteren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vakker, godt språk, forløsende! svak slutt!

6ordsanmeldelser av bøker, intet mer intet mindre....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann Milje