Viser 1 til 9 av 9 omtaler

Dette er lettlest, grei underholdning. Ingen stor litterær prestasjon, men fin sommerlektyre. Selv om jeg sitter og tenker at "dette er jo de samme damene som i Sex and the City", liker jeg dem likevel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En eneste lang lidelse av plattheter

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Virkelig ingen "høydare" - fort lest og fort glemt.... Oversettelsen er så irriterende dårlig at jeg lurer på om den er like dårlig på originalspråket. På bokomslaget er den omtalt som "årets mest fantastiske bok". Den som kom med den uttalelsen kan ikke ha lest mange bra bøker det året!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Relativt skuffende oppfølger, til tross for utvalg av kvikke replikker og morsomme karakterer

Godt sagt! (0) Varsle Svar

lettlest og grei underholdning. ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Oversettelsen: et sted står det at de spiser leverkaker. Tror det tyske ordet
"lebkuchen" er oversatt til leverkaker. Tja.... Lebkuchen er tyskernes svar på våre pepperkaker. Nydelige julekaker. Synes jeg ser for meg at dem stapper i seg leverkaker.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Boka skjemmes av en utrolig dårlig oversettelse... Noen som vet om språket er bedre i original drakt?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg vet at bøkene om "Tirsdagsdamene" påstås å ligge på toppen av leselister og er blitt enormt populære. Men likevel så klarer jeg ikke bli mer enn middels engasjert.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Vel... forsåvidt en lettlest og tidvis fornøyelig bok, som den første, men ingen "høydare" synes jeg.
Kanskje en typisk "nr 2-bok"?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Karamasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud Husevåg